top of page
IMG_3855.jpg

Hyra kursgård

I en unik miljö erbjuder vi mötesplats för retreat, återhämtning, inspiration och personlig utveckling. En plats som inbjuder till att stanna upp, lyssna inåt och komma i kontakt med sig själv. Som massage för själen i närvaro med vad som är viktigast just nu. 

Sörby retreatcenter är en miljödiplomerad kursgård, rofylld och vacker med fantastiska möjligheter för promenader och naturupplevelser. Det finns ca 20 -25 sängplatser i tvåbäddsrum, ett stort vackert rum på 100 kvm för sessions samt mindre grupprum.  Retreatcentrets kock serverar fantastisk vegetarisk mat med ekologiskt producerade råvaror samt en del del som förädlats från gårdens egna odlingar.  Retreatcentrets kock serverar fantastisk vegetarisk mat med ekologiskt producerade råvaror samt en del del som förädlats från gårdens egna odlingar. Centret har en intention att i första hand använda svenska och närodlade produkter. Möjlighet finns att ta med egen kock under förutsättning att det finns en intention att laga maten i samma anda som centret.  I trädgården finns flera vackra gröna rum samt ett växthus på 50 kvm som kan användas för samtal, matstunder och vila.

 

 

För nyfikenhet och bokning:

ring 0737080029, så skräddarsyr vi en lösning som passar för just din kurs.

 

Du kan också skicka iväg ett mejl, via kontaktformuläret.

 

När du väljer att lägga din kurs hos oss, så får du och dina kursdeltagare tillgång till

• våra kurslokaler

• våra vackra rehabiliteringsträdgård

• ett växthus på 50 kvadrat, samt möjlighet till bastu.

 

Det finns även plats för övernattning för upp till 20 - 25 personer i flerbäddsrum. Ni kan välja om ni vill ha tillgång till köket, eller om ni vill beställa färdig mat från kursgården.

Sörby retreatcenter

Liselotte Abel, mobil, 073 7080029, 

liselotte@pointofok.com

Meddelandet togs emot.

bottom of page