- med Liselotte

Hinna ikapp mig själv


Efter en intensiv junimånad, ungefär som att ha varit i en social torktumlare, där fantastiska retreater avlöst varandra, går jag nu och återställer någon form av grundordning. Många härliga människor har strömmat genom centret, många berörande och berikande möten har fyllt mitt hjärta, massor av inspiration har flödat som kan bli underbara framtida projekt. I all denna intensitet så har det också blivit stökigt, rörigt och oordning. "Jag gör det där sen" har skapat berg av tvätt som inte blivit vikt, böcker som blivit liggande i ett hörn, porslin i fel skåp, kladdiga fönster, grisiga ugnar, skit lite här och var.

Jag går nu runt och flyttar, plockar, skapar grundordning och ger saker sin rätta plats. Var sak får ta sin tid. För varje liten del som blir í ordningställd så sprider sig ett lugn i mig. Att ha kontakt, en slags koll, på att allt är väl omhändertaget. Från plantor som ska vattnas, mail som ska besvaras, offerter som ska skrivas till att mjölken i kylen inte gått över datumtiden. Själen njuter av ett tempo som ger kontakt i det jag gör. För varje litet återställande, så ökar min nöjdhet och jag får mer fokus i det jag gör och njuter av att kunna göra det väl och i den takt som själen gillar. Så vilsamt, så återhämtande att låta det praktiska handlingarna ge mig kontakt i mig själv, med upplevelser, minnen och hur jag upplevt allt som flödat här. Hur det har berört mig, hur jag vill låta det få en utveckling och landar en stor, varm tacksamhet fylld av glädje och lust att fortsätta vara kreativ.


Skärmavbild 2017-10-05 kl. 13.24.55.png
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Inga taggar än.
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Om du funderar på något, skriv gärna till oss.