- med Liselotte

Lucka 21. Att vara snäll

I februari i år fick Sörby retreatcenter Årets Hållbarhetspris på Företagarnas Adwardparty. Vid samma fest fick Johan Strömberg priset som Årets företagare. Hans företag, 3C, tillverkar fönsterdrev som har finessen att expandera efter man satt fast dem. Det blir väldigt tätt och ger höga isoleringsvärden som i sin tur sparar på energi för uppvärmning. Som ordförande i Företagarna så får jag chans att träffa många spännande företagare och nyligen gjorde vi ett företagsbesök hos Johan på 3C. Då passade jag på att fråga honom lite om hur han ser på hållbarhet och klimat. Johan menar att även om vi är stora och starka så ska vi vara snälla. Snälla mot oss själva, varandra, klimatet och miljön. Han vill vara snäll mot klimatet genom att bygga en stor solcellspark intill sitt företag. Han är också snäll genom att ha byggt en ”hinderbana” som också ligger intill hans företag. ”Hinderbanan” är helt kostnadsfri och öppen för alla som vill träna utomhus. En gåva till oss alla!


Skärmavbild 2017-10-05 kl. 13.24.55.png
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Inga taggar än.
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Om du funderar på något, skriv gärna till oss.