- med Liselotte

Lucka 17. Ge inte upp

Under matlagningsdagen, Grönare julmat, som vi nyligen hade på centret så träffade jag Maria Ris och passade på att prata lite med henne om hur hon tänker om ett hållbart klimat. För Maria är det viktigt att inte ge upp. Även om klimatkrisen är en stor ödesfråga så är det viktigt att vi gör det lilla vi kan som t.ex. att sortera sopor, minskar bilanvändningen, äter mer grönt. När många gör det lilla vi kan, så ger det en gemenskap som är kraftfull. Att inte ge upp är viktigare än vi tror, det ger en positiv energi för oss personligen och genererar en kraft som stärker oss tillsammans. Att inte ge upp är en energi som hjälper oss att undvika att fastna i klimatångest.


Skärmavbild 2017-10-05 kl. 13.24.55.png
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Inga taggar än.
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Om du funderar på något, skriv gärna till oss.