- med Liselotte

Lucka 17. Ge inte upp

December 19, 2018

Under matlagningsdagen, Grönare julmat, som vi nyligen hade på centret så träffade jag Maria Ris och passade på att prata lite med henne om hur hon tänker om ett hållbart klimat. För Maria är det viktigt att inte ge upp. Även om klimatkrisen är en stor ödesfråga så är det viktigt att vi gör det lilla vi kan som t.ex. att sortera sopor, minskar bilanvändningen, äter mer grönt. När många gör det lilla vi kan, så ger det en gemenskap som är kraftfull. Att inte ge upp är viktigare än vi tror, det ger en positiv energi för oss personligen och genererar en kraft som stärker oss tillsammans. Att inte ge upp är en energi som hjälper oss att undvika att fastna i klimatångest.

Please reload

Skärmavbild 2017-10-05 kl. 13.24.55.png
Senaste inlägg

April 22, 2020

April 14, 2019

March 4, 2019

Please reload

Arkiv
Please reload

Sök efter taggar
Please reload

Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Om du funderar på något, skriv gärna till oss.