- med Liselotte

Lucka 16. Självkärlek är hållbart

December 19, 2018

Det är så fantastiskt att hålla matlagningsdagar med Uma Myhr. Hon är så full av kreativitet, matglädje, kompetens och nyfikenhet. Hennes recept är som en underbart spännande resa till det okända. För andra året har vi tema grönare julmat och det är så roligt att allt fler letar sig till kursen för att få mer inspiration i det gröna köket. Ett skäl att vara med på kursdagen är vuxna barn som är vegetarianer och att menyn för familjemiddagarna behöver frächas upp. 

Uma har arbetar på många kursgårdar runt om i Sverige och i världen, och sprider en sann matglädje och ett stort engagemang för mat som stärker både hälsa och klimat. För henne är självkärlek den viktiga pusselbiten för att utveckla ett hållbart klimat. Hon menar att när vi tycker om oss själva så blir inte suget att konsumera och skaffa oss materiella värden lika starkt.

Please reload

Skärmavbild 2017-10-05 kl. 13.24.55.png
Senaste inlägg

April 22, 2020

April 14, 2019

March 4, 2019

Please reload

Arkiv
Please reload

Sök efter taggar
Please reload

Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Om du funderar på något, skriv gärna till oss.