- med Liselotte

Lucka 13. Julbord på Lis mejeri

Julbord på Lis mejeri

Styrelsen i Företagarna lyckades få de sista platserna hos Lis mejeri. En fantastisk upplevelse. Lokalerna andas fortfarande mejeri med de ursprungliga kakelväggarna och det grova betonggolvet.

Detta är ett annorlunda julbord där vi blir serverade spännande, kulinariska smakbitar med stor finess. Så lagom mycket med många olika små smaksensationer. Här är det inte en dignande buffe’ så det blir inget matsvinn. Häftigt koncept!

Jag passade på att prata lite om hållbart klimat med Johan Blidsberg som driver Lis med sin sambo. Han är så klar över att det viktiga är att använda lokala produkter som inte har transporterats långa vägar. Närodlat mathantverk var det fick den här kvällen. Så otroligt inspirerande.


Skärmavbild 2017-10-05 kl. 13.24.55.png
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Inga taggar än.
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Om du funderar på något, skriv gärna till oss.