- med Liselotte

Lucka 12. Grattis Taiga

I vår verksamhet, Grön rehabilitering, och i enskilda konsultationer så möter jag många människor som befinner sig i stressohälsa och utmattning. Det är en personlig katastrof, en stor identitetskris och det tar lång tid att återfå livsbalansen vid en utmattning. Därför är det så värdefullt att kunna bromsa i tid och hitta en hälsokultur och ett inre ledarskap som stödjer balansen mellan det som är stressbelastande och det som ger återhämtning. Work&LifeBalance är ett utbildningskoncept, som jag just nu arbetar med på Taiga i Varberg, som är en processbaserad utbildning om att vara steget för utmattning och stressohälsa.

Vid fikapausen så började vi prata lite om hållbart klimat. Vad man kan göra och hur läskigt det är att vi har en klimatkris. Jag sitter intill Ann som är vd på Taiga och hon berättar att det finns en genomtänkt klimat- och miljöplan i företaget. Ann berättar också att hon vill utmana sig själv genom att sluta flyga under nästa år. Wow tänker jag, vilken förebild denna kvinna är. Grattis Taiga!


Skärmavbild 2017-10-05 kl. 13.24.55.png
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Inga taggar än.
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Om du funderar på något, skriv gärna till oss.