- med Liselotte

Lucka 10. Tåg - klimatsmart vila

Jag gillar att åka tåg. För mig är det ett tillfälle att var med mig själv där det är jag som väljer om jag vill vila, sova, reflektera med blicken ut genom fönstret, läsa, skriva, eller vara social. Det är att föras från en plats till en annan utan att jag själv behöver ta ansvar för hur jag förflyttar mig. Utan att tas om hand och föras fram i tiden. Det är en sorts mellanrum mellan två poler där det råder en speciell närvaro i mig själv. Faktiskt en form av meditation där tankar kommer och går och där det är helt ok att låta tröttheten leda till en tupplur.

Jag gillar att åka tåg för att det ger mig ett gott klimatsamvete.


Skärmavbild 2017-10-05 kl. 13.24.55.png
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Inga taggar än.
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Om du funderar på något, skriv gärna till oss.