- med Liselotte

Lucka 7. Har hittat pepparkakor utan palmolja

När jag växte upp så var vi ofta i Göteborg och hälsade på morfar och mormor. Dom både på St Sigfridsgatan och några hus bort låg Göteborgs pepparkaksbageri. Deras pepparkakor är så speciella med sin cedrosmak och är verkligen försvinnande goda. Nu i min jakt på klimatsmarta sätt att leva så kom jag på att Göteborgs pepparkaksbageri nog har sjysta grejer i sina kakor. Av en händelse så passerade jag butiken Vera och Rut på Linnégatan för ett tag sedan och såg att dom är återförsäljare av dessa fantastiska pepparkakor. Damen i butiken intygade det som jag redan anat. Att i dessa kakor är det grädde som är grejen. Ingen palmolja här inte. Väldigt nöjd traskar jag ut ur butiken med en burk under armen.

Den här är värd sin vikt i guld och ska gömmas väl tills dopparedagen.


Skärmavbild 2017-10-05 kl. 13.24.55.png
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Inga taggar än.
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Om du funderar på något, skriv gärna till oss.