- med Liselotte

Lucka 7. Har hittat pepparkakor utan palmolja

December 7, 2018

När jag växte upp så var vi ofta i Göteborg och hälsade på morfar och mormor. Dom både på St Sigfridsgatan och några hus bort låg Göteborgs pepparkaksbageri. Deras pepparkakor är så speciella med sin cedrosmak och är verkligen försvinnande goda. Nu i min jakt på klimatsmarta sätt att leva så kom jag på att Göteborgs pepparkaksbageri nog har sjysta grejer i sina kakor. Av en händelse så passerade jag butiken Vera och Rut på Linnégatan för ett tag sedan och såg att dom är återförsäljare av dessa fantastiska pepparkakor. Damen i butiken intygade det som jag redan anat. Att i dessa kakor är det grädde som är grejen. Ingen palmolja här inte. Väldigt nöjd traskar jag ut ur butiken med en burk under armen.

Den här är värd sin vikt i guld och ska gömmas väl tills dopparedagen.

 

Please reload

Skärmavbild 2017-10-05 kl. 13.24.55.png
Senaste inlägg

April 22, 2020

April 14, 2019

March 4, 2019

Please reload

Arkiv
Please reload

Sök efter taggar
Please reload

Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Om du funderar på något, skriv gärna till oss.