- med Liselotte

Lucka 3. Sol

December 7, 2018

En timma solinstrålning motsvarar mänsklighetens energianvändning under ett år. Det är ju helt otroligt! Så mycket energi. Solinstrålningen är helt fantastisk kraft som kan generera både värme och elektrisitet.
Det finns idag en hel del ytterbelysning, teknik och elektronik som går att ladda med sol. Fråga, leta, kolla in vad det finns nästa gång du behöver skaffa en kylväska, ventilationsfläkt eller mobilladdare. Eller kanske är det dags för att ställa om till solfångare och solceller på taket!

Please reload

Skärmavbild 2017-10-05 kl. 13.24.55.png
Senaste inlägg

April 22, 2020

April 14, 2019

March 4, 2019

Please reload

Arkiv
Please reload

Sök efter taggar
Please reload

Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Om du funderar på något, skriv gärna till oss.