- med Liselotte

Lucka 1. 70-talstämning

Igår 30/11 startade något i Falkenberg som kommer att växa. Det var den första Klimatmanifestationen utanför kommunhuset. En fantastisk lyckokänsla att möta all uppskattning och tacksamhet över att jag tagit initiativ och sökt polistillstånd och sedan spridit information om att samlas. - Vi har väntat på att någon sätter igång, för vi vill agera, sa någon - Jag har klimatångest hela tiden och vill verkligen ge mina barn en trygg och hållbar framtid och

det är så frustrerande att det går åt helt fel håll med klimatet, säger en annan. - Det här är verkligen em 70-tals känsla att stå här. Då på 70-talet trodde vi ju faktiskt att vi skulle kunna hejda miljöförstöringen. Nu är det mycket mer ovisst. Vi skiljs åt med stark gemenskap och sammanhållning för att träffas igen, varje fredag kl. 16-17 utanför kommunhuset i Falkenberg. Tillsammans blir vi starka. Jag kommer att blogga om #hållbartklimat och #fridaysforfuture varje dag , det blir min adventskalender.


Skärmavbild 2017-10-05 kl. 13.24.55.png
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Inga taggar än.
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Om du funderar på något, skriv gärna till oss.