- med Liselotte

Vad är ditt inre syfte?


Eckart Tolle är fantastiskt inspirerande. Jag lyssnar just nu på hans bok En ny jord, ditt inre syfte. Det är ju i sig en fantastiskt spännande frågeställning. Vad är mitt inre syfte? Hur vill jag leva mitt liv och vad är min uppgift i livet som ger mig mening?

Idag blev jag helt uppfylld av en skön känsla som fick meningsfullheten att rusa iväg till 100%. Vi hade en konferensgrupp här, ett gäng supersköna tjejer hängde sig kvar länge i köket, bläddrade i vår nya kokbok och småpratade. Nyfikna frågor om maten, livet, balansen, ja det där ni vet med livsrutiner som stärker vår hälsa. Intill böckerna låg en korg med bomullsnätkassar som man kan ha när man handlar frukt och grönt. För att undvika plast. ”Jag har sådana påsar” säger en av tjejerna, ”de är jättebra när man handlar”. De andra blev intresserade.

”Vi kan faktiskt bidra till att vara en del i att sänka den negativa klimatpåverkan bara genom att äta grönt ett par gånger i veckan så blir det skillnad” säger jag och bjuder in mig själv i samtalet. ”Ja”, säger en av kvinnorna, ”man skulle ju kunna testa en gång i veckan”

Yes, tänker jag, maten är ett politiskt verktyg och det här ett av mina inre syften.

#eckarttolle #personligutveckling #mat

Skärmavbild 2017-10-05 kl. 13.24.55.png
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Inga taggar än.
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Om du funderar på något, skriv gärna till oss.