- med Liselotte

Min längtan efter existensiell kontakt


Jag går runt och känner mig ensam och ibland tvivlar jag på om jag betyder något och är viktig för andra. Vem är jag när jag inte är omhändertagande mamma, tar av mig ordförandeskapet, inte är verksamhets-ledare och terapeut?

Jag har en stark längtan efter att vara privat, personlig, nära och djup med andra, att ha vänner. Att få ventilera och dela de tankar, känslor och det existensiella som händer inom mig mig. Just nu går jag runt med en smärta och oro över att se hur vårt sätt att leva långsamt tar död på oss själva och Moder jord. Kan det vara så att bristen på existentiell kontakt och meningsfulla möten, skapar en livsstil som inte är hållbar? Jag tror på att en djup existensiell kontakt mellan oss, ger mening i livet. Att dela med andra om det som är och faktiskt bli hörd.

Tänk er följande. Att vi träffas någon gång i månaden, med önskan om kontakt och meningsfullhet. Vi sätter oss ner och lyssnar på varandra. Var och en får berätta om det som känns levande just nu och vi andra bara lyssnar. Vi skapar ett rum långt ifrån prestation, karriär och pengar. Vi bara är. Vad är det egentligen som händer när vi börja lyssna på varandra och ger varandra plats? Att få byta erfarenheter med varandra, inspirera varandra till att vara i sitt sanna jag, långt i från stress och krav. Jag vill prata med andra och med dig om människosyn, värderingar, hur ditt liv ser ut, hur mitt liv ser ut? Vad ger dig mening och glädje? Hur ser din egen inre omställning ut? Det här är något som jag vill utforska tillsammans.

Inre omställning är något vi både gör ensamma på vår kammare och tillsammans med andra. Att skapa nya sociala normer tillsammans som gör det enklare att skapa det liv vi vill leva. Vi behöver varandra nu och jag bjuder in till träffar under hösten där du är jag och jag är du. Bara träffas personligt, privat där alla tankar, känslor och behov är välkomna. Där du är OK och jag är OK.

Vi startar 19/8 kl. 18.00 på Sörby retreatcenter där det finns lite fika. Jag ser fram emot att dela kvällen med dig och lyssna till vad du ser som utmaningar just nu och vad som ger livsenergi.

#kärlek #kontakt #gemenskap

Skärmavbild 2017-10-05 kl. 13.24.55.png
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Inga taggar än.
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Om du funderar på något, skriv gärna till oss.