Retreater

I en unik miljö erbjuder vi mötesplats för retreat, återhämtning, inspiration och personlig utveckling. En plats och tillfälle att stanna upp, bli hörd, lyssna inåt och komma i kontakt med sig själv. En chans till vila. Som massage för själen i närvaro med vad som är viktigast just nu. 

Par-retreat med Liselotte Abel & Pake Hall

02 Apr 2020

Parretreat

med yoga, meditation och NVC, Nonviolent Communication med

Pake Hall och Liselotte Bergenzaun Abel den 3 - 5 april 2020

Kritik är det som tär mest i relationer. Tidspress, ansvarstagande, åtaganden och stress får kritiken att blomma ut. Självmedkänsla, empati och ärlighet är det som läker och hela och det är där vi ska vara den här helgen tillsammans.


Det blir en skön blandning av meditation, tystnad, yoga, naturvistelser, teoretisk grund och mycket praktisk övning för hur NVC kan vara ett stöd för att föra in mer empati och ärlighet i våra parrelationer.

Pake och Liselotte kommer från sin kärlek att bidra till att människor hittar till sin kärleks- fulla kontakt till sig själva och andra. Denna helg vill vi bidra till att du och din partner kan förstärka er kärleksfulla relation. För dig, för varandra, för andra för världen.

Plats: Sörby retreatcenter i Halland
Tid: 3-5/4 2020
Kostnad: Retreat/person 2 350 kr, boende/mat/person: 1 700 kr
Anmälan: senast den 6/3, early bird innan 31/1, anmälan är bindande
Ledare: Pake Hall Dharma Holder inom Zen Peacemakers, delägare i Ashtanga Yogashala Göte-

borg, mindfulnesslärare och yogalärare i Ashtangayoga, Yinyoga och Yoga Nidra. Liselotte Bergenzaun Abel, leg psykoterapeut, dipl. familjeterapeut, dipl. gestalttera- peut, MediYogalärare, cert. NVC-tränare, och cert. coach i Zen Coaching.

PDF: klicka här

Please reload

Om du funderar på något, skriv gärna till oss.