October 4, 2018

Eckart Tolle är fantastiskt inspirerande. Jag lyssnar just nu på hans bok En ny jord, ditt inre syfte. Det är ju i sig en fantastiskt spännande frågeställning. Vad är mitt inre syfte? Hur vill jag leva mitt liv och vad är min uppgift i livet som ger mig mening?

Idag blev jag helt uppfylld av en skön känsla som fick meningsfullheten att rusa iväg till 100%. Vi hade en konferensgrupp här, ett gäng supersköna tjejer hängde sig kvar länge i köket, bläddrade i vår nya kokbok och småpratade. Nyfikna frågor om maten, livet, balansen, ja det där ni vet med livsrutiner som stärker vår hälsa. Intill b...

October 3, 2018

Trädgården dignar just nu av tunga, vackra pumpor. Pumpan är verkligen värd mer än att bara bli till en lykta. Den innehåller både A-B-C-vitaminer, kalcium och folat. Den mättar bra och håller ett lågt GI. Det är en roligt och spännande utmaning att hitta smarta lösningar på att ersätta pasta och vitt mjöl och här fyller pumpan en helt fantastiskt roll. Som "lasangeplattor". Jag har uppfunnit ett nytt recept som bli så underbart gott. Här är receptet.

Det här behöver du för 6 personer

En medelstor pumpa

10 tomater

150 g fetaost

2 gula lökar/purjolökar

2 paprikor

10 palmkålsblad

2 vitlöksklyftor

2 hg riven ost

...

Please reload

Arkiv
Please reload

Sök efter taggar
Please reload

Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Om du funderar på något, skriv gärna till oss.