October 27, 2017

Fira in det nya året med oss i en härlig rogivande miljö.

För dig som vill hänga med oss och göra jul och nyår till sköna dagar i gemenskap där energier och kvaliteter flödar i alla regnbågens färger. Dagar för återhämtning, vila,inspiration, avslutning av året och intentioner för det nya.

Vi som bjuder in är ett gäng zencoacher som vill dela tid med dig för yoga, meditation, inquiry, sharing, sköna promenader, bastu och gemensam matlagning.

I videon ovan får ni höra Liselotte och Jonas berätta om vad som bland annat kommer att bjudas på. 

Är ni intresserade av den här retreaten? Låt er nyfikenhet och anmälan...

October 23, 2017

Behov är vår bästa vän för balans samtidigt som de kan ge obalans. 
Bidra är ett av våra mest angelägna behov. Bidra till att andra har det bra. Bidra till fred, lugn, välbefinnande, enkelhet, flyt och balans. Det är en stark och vacker kraft inom oss som ligger på ett intuitivt plan. Innan vi hinner blinka så har vi uppfattat andras omötta behov och börjar märka hur stress och frustration tar över. Ofta är vi beredda att bidra utan att hinna reflektera över vad som är vad.


I ett samhälle där den ekonomiska tillväxtkulturen får fritt spelrum växer andra brister fram. Behovet av kontakt, möten, närhet, skr...

October 23, 2017

Det är livsnödvändigt att ställa om - omställning är inte bara en ideologisk filosofi. 
Klimatförändringen, ett av de stora hotet för vår existens, är ur balans pga. för höga koldioxidutsläpp med varmare vindar och varmare vatten som får isberg att släppa och som gör att de orkaner som bildas ökar i intensitet. Det hänger ihop. Massdöd av pingvinungar i Antarktis och totalförstörda öar i Karibien är svaret på att vi använder för mycket olja, kol och gas. Att minska bilkörandet, minimera platsanvändning, hoppa över engångs, avstå flygresor, handla mer lokal mat och odla mer själv är vägen för att ställa om...

Please reload

Arkiv
Please reload

Sök efter taggar
Please reload

Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Om du funderar på något, skriv gärna till oss.